Body producten

  • Body producten

  • Calendula - Rozen olie in luxe glazen flesje met pomp (50 ml.)

   € 12.00

   Luxe flesje met een handige vernevelaar

    

   Een hele bijzonder olie, puur natuur met Calendula officinalis uit eigen tuinen.

    

   Toepassing: voor een optimaal, niet vet resultaat droogt U het lichaam na het douchen af met een washanje! Deze is dan nat, en vervolgens spuit U per lichaamsdeel 3 pufjes olie op het washandje, en gaat U daarmee zachtjes over de huid.  Doordat de huid nog open staat van de warmte, en niet dichtgerost is door de handdoek, trekt de olie zo heel snel in, mede doordat het niet direct met de handen op de huid aangebracht wordt, maar verdeeld wordt via het washandje. Zo bespaard U ook nog heel wat was in de wasmachine.

   Deze olie werkt puur ook heel goed bij irritatie ,, van onderen,,

   Een weldaad voor de huid.

  • Calendula olie (navul flesje) 60 ml.

   € 10.00

   Dit flesje met druppel dop is de voordeligste in de serie van de olie. Door de speciale dop kunt u de olie per druppel gebruiken. Ook deze olie is geruime tijd getrokken met de Calendula Oficinalis zodat deze maximale uitwerking heeft.

  • Calendula Rozen zalf (potje 55 gram)

   € 12.00

   Deze zalf is op basis van een maiskiem olie met Calendula bloem blaadjes en enkele rozen bloem blaadjes. Dit heeft tien weken in de zon staan trekken en daarna gezeefd en bijenwas toegevoegd. Alles puur natuur zonder toevoegingen en de ingrediënten zijn gekweekt zonder tussenkomst van bestrijding middelen. Potje met een inhoud van 55 gram

  • Cadeau verpakking met Calendula Rozen olie

   Cadeau verpakking met Calendula Rozen olie

   15 Euro

   Een mooi cadeau om weg te geven of om het jezelf te geven, het bevat een mooie flacon met huidverzorgende olie een washandje en de gebruikers handleiding.

  • Calendula Rozen zalf (tube 45 gram)

   9,00

   Deze zalf is op basis van een maiskiem olie met Calendula bloem blaadjes en enkele rozen bloem blaadjes. Dit heeft tien weken in de zon staan trekken en daarna gezeefd en bijenwas toegevoegd. Alles puur natuur zonder toevoegingen en de ingrediënten zijn gekweekt zonder tussenkomst van bestrijding middelen. Tube met een inhoud van 45 gram.

   Bij bestelling van deze tube wordt geen verzendkosten in rekening gebracht gezien dit via brief post kan geschieden.