Confituur / Marmelade

  • Confituur

  • Besspresso - Confituur

   € 5.00

   Deze confituur heeft een bijzondere upgrade gehad en zal op de Nationale Jam markt te Neede te proeven en te     koop zijn

    

   Gemaakt van de beste bessen uit eigen fruittuin met brandnetel  verwerkt tot een heerlijke confituur met een nasmaak van een goede Italiaanse  espresso. verrassend lekker op een plakje ontbijtkoek of ijs.

  • Framboos - Calendula - Confituur

   € 4.00

    

    

    

    

    

    

   Deze ,, Prinsessen,,  confituur is gemaakt van onze eigen heerlijk friszoete frambozen. Daaraan hebben we Ismalia courgette toegevoegd, om het gehalte aan fruitsuiker te verminderen en een iets andere structuur te verkrijgen.  Deze courgette heeft de eigenschap de smaak aan te nemen van hetgene waar die mee verwerkt wordt.  Uiteraard werd ook hier weer een extract aan toegevoegd, in dit geval van onze eigen calendula officinalis bloemblaadjes.                                                                             Al deze ingrediënten zorgen samen voor een super lekker gezond fruit/groente/bloemenbeleg. Voor een optimale smaakbeleving: wanneer u geen boter gebruikt op een beschuitje of brood proeft u de smaak nog beter.  
  • Kersen - Brandnetel - Confituur

   € 4.00

   type omschrijving hier.....

  • Zomerfruit - Calendula - Confituur

   4 euro

    

    

    

    

    

    

   Een combinatie van 7 verschillende vruchten uit eigen tuin, die elkaar qua smaak en werking versterken.            Hier voegde ik een extract aan toe van onze eigen calendula officinalis met brandnetel. Het resultaat was een confituur, fruit, bloem en (on)kruid in perfecte harmony, voor een supergezonde boost. 
  • Rabarber-Kweeperen kaneel confituur

   € 4.00

   Een verrassende en supergezonde heerlijk op elkaar afgestemde combinatie van groente en fruit van eigen onbespoten bodem.   Met Rabarber, kweeperen en een vleugje kaneel. Bio-Blij gebruikt alleen de beste kaneel  Door de combinatie van groente en fruit bevat deze confituur nóg minder suiker.

  • Josta bessen met Calendula confituur

   € 4.00

   De josta bes is een kruising tussen de kruisbes en de zwarte bes. Een struik die geweldig mooie en zeer smaakvolle vruchten draagt.

   Deze vruchten worden gecombineerd met de bruid van de zon, oftewel de goudsbloem ( Calendula Officinalis)  voor een extra gezonde touch.  Google maar eens op de gezondheid van........... 

  • Kruisbes met citroengras confituur

   € 4.00

    

    

    

    

    

    

   Heerlijke kruisbessenconfituur, met hele kruisbessen uit de tuinen van Bio-Blij. Daaraan toegevoegd een supergezond extract van citroengras.                                      Ook heel lekker als taartvulling of door bv yoghurt.                  

    

  • Pruimen met brandnetel en lavendel confituur

   € 4.00

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   De nieuwste combinatie van Bio-Blij ( augustus 2018)  Heerlijke onbespoten, met de hand geplukte pruimen, in combinatie met brandnetel, en lavendelbloemen.  Een unieke smaak en supergezond. Ook hier weer; even googelen op de gezondheid van......en de ingrediënten invullen

  • Bramen-Kweeappel confituur

   € 4,00

   Een heerlijke frisse halfzoete confituur, met zaad uit de KARDEMOM peulen.   Zowel de Bramen als de Kwee-appel staan bekend als SUPERFOOD.

   Tegenwoordig zitten er veel  soorten pesticiden, tot wel 30 verschillende in en op het fruit, en veel van deze stoffen verstoren de hormoonbalans.

    

   Bio-Blij werkt uitsluitend met ONBESPOTEN fruit, voornamelijk uit eigen tuin.

   Bramen zijn lekker én voedzaam, en bevatten tevens weinig caloriën, Ze zitten tjokvol anti-oxydanten  vitamine en mineralen , één er van zijn  anthocyaninen wat goed  zou werken  bij diabetes  Ook hierover vind u meer info op google....gezondheid / geneeskracht van..... De bramen komen uit eigen pluktuin waarin geen gebruik wordt gemaakt van chemische mest en/of gif bestrijdingsmiddelen!!  En alles zelf geplukt.

   De Kwee-appel is een mysterieuze vrucht en wordt tot de superfoods gerekend.

   In de traditionele Chineese geneeskunde wordt de Kwee ondermeer ingezet bij darmprblemen, zowel diaree als obstipatie, reuma en arthritis.

   Voor de Grieken was de Kwee een symbool van liefde en geluk, en was de vrucht gewijd aan Venus/Aphrodite.

   Kardemom bevat veel mineralen, vit A en C  en de werking die er aan toegeschreven wordt is oa krampstillend, stimuleert de bloedcirculatie en is daardoor heilzaam voor de spieren.  Het is goed bij maagproblemen en misselijkheid.

   Kardemom versterkt de werking én de smaak van de vrucht waaraan ze toegevoegd wordt.

  • Aroniabessen-Banaan Zen Confituur 1e prijs Jamcontest Neede 2019

   € 4.00

    

   Deze uitvoering is nu in een nieuwe verpakking van 250 gram verkrijgbaar

   Met grote trots, deelt  Bio-Blij mee, dat  deze nieuwe en bijzondere confituur  op de Nationale jamcontest 2019 uitgeroepen is tot lekkerste jam.

    

    

    

   Proef en laat u óók verrassen.

    

   Een combinatie van eigen fruit kruid en bloemen, met een vleugje uit de tropen.

  • Aardbeien - Rodebessen Confituur

   4.00
   Onze nieuwste confituur in de rij van overheerlijke smaken. Deze door ons ook wel Magisch Westerwolde Confituur genoemd bestaat voor een groot deel uit heerlijke aardbeien en rode bessen uit onze fruittuinen in Blijham.                                                                                    Daarbij heb ik een extract van calendula en Oost-Indische kers toegevoegd  voor een extra gezonde en sprankelende touch.

    

    

    

    

    

  • Zwarte bessen - Kweeperen Confituur

   € 4.00

    

    

   Een heerlijke confituur van zwarte bessen en kweeperen uit eigen tuinen,  waardoor het wrange van de zwarte bessen afgaat, en er mede door de toevoeging van het kaneel extract ( getrokken van ceylon kaneel )  een heerlijk smakende confituur ontstaan is, deze is zonder pitjes of velletjes, dus gelei achtig.

   Voor meer info wat betreft de gezonde werking van de afzonderlijke ingrediënten google eens op ....de gezondheid / of de geneeskracht van....... en u zult versteld staan van wat deze combinatie voor u kan doen.